keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Took a little time to make it a little better

Vihdoin! Anteeksi pitkäpitkäpitkä postaamattomuuteni. >: En sano, että koulussa olisi ollut mitään hirveen kiireistä - en vain jaksanut ladata ottamiani kuvia tänne blogiin koska kesän tullen miuta kiinnostaa aika paljolti eri asiat kuin bloggaaminen. :- D Mutta ajattelin nyt muistaessani tänne ladata kuvia, joita olen nyt napsinut touko-kesäkuussa ennen kuin lähden viemään pyykkejä ulos kuivumaan. Ja siitä kuviksen lopputyöstä, josta mainitsin aikaisemmin... En tehnyt mitään valokuvakollaasia vaan Sherlock/Moriarty (BBC:n Sherlock) aiheisen tussi/vesivärityön, johon laittelin Lana Del Reyn "Born To Die" biisistä lyriikoita ja Sherlockin sekä Moriartyn viimeiset sanat. Oli vaan pakko jollain tavalla julkisesti hehkuttaa kyseistä fandomia. :'D Mutta siitä tuli itse asiassa miun mielestä aika hieno, voisin jossain vaiheessa ehkä postailla siitä joitakin kuvia.
Tein kyllä paikalliseen lehteen (Etelä-Saimaa), jossa olen freelancerina nuorten sivuilla, koulujen loppumisen kunniaksi kuvakollaasin kesäisistä asioista. Siitä en ole ottanut kuvia, mutta luultavasti pari siinä esiintynyttä kuvaa aion tähänkin postaukseen laittaa.

Lähiaikoina miulla on ollut palava halu päästä Lontooseen. En nyt vaan pelkästään kuvaamaan, vaikka uskoisinkin että olisin siellä kamera ja lompakko kädessä joka paikassa heilumassa, vaan siksi koska olen toivonut pääseväni matkaamaan sinne noin viiden vuoden ajan. Nyt yläasteikäisenä (itse asiassa ex-yläasteikäisenä - peruskoulu loppui 2.6. ja päättötodistuksen keskiarvo oli 9,55! :- D) himo päästä matkaamaan sinne on vain kasvanut. Tällä näkymin aion muuttaa Lontooseen suhteellisen pysyvästi lukion jälkeen. Ja toivottavasti, jos pääsen haluamaani IB-lukioon, ekavuotiset pääsevät matkustamaan lukuvuoden keväänä Lontooseen ja olen yrittänyt patistaa vanhempiani matkustamaan sinne ensi kesänä miun kanssa - eli jos hyvin käy, pääsen ensi vuonna tutustumaan Lontooseen kahdesti! :)

Mutta nyt loppuu tämä jutustelu, valokuvablogi on aina valokuvablogi, joten laittelen nyt tuohon alle viime kuukausien kuvaotoksia. Ja hei, jos elelette Etelä-Saimaan "toimitus"alueella ja tilaatte kyseistä lehteä, miulla ilmestyy siinä nyt kesän ajan (kesäkuusta elokuuhun) jatkodekkari nuorten sivuilla, kannattaa lukea! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti